On vaikeaa pitää motivaatiota koholla. Toisena hetkenä on täynnä virtaa, mutta se hiipuu nopeasti. Tietysti raskauskin vaikuttaa, mutta ottaa päähän, kun ei kykene siihen, mitä haluaa.

Aikataulu tietenkin mättää. Suunnitelmakin tuntuu jo aivan väärältä. Ei oikein tiedä minkälainen sen tulisi olla, että siitäsaisi hyödyn. Tiedän, että pääsykokeeseen tulisi kemia ja fysiikka olla vahvoja, kuitenkaan en kykene bilsaa jättämään heikommalle. Voisi tietenkin ajatella, että bilsan oppii lukemalla, mutta noi kaksi muuta ainetta vaativat enemmän. Pitää ehkä suunnitella uudelleen kaikki. Kun valmennuskurssi alkaa, onkin puolet helpompaa, kun voi edetä kurssin mukana.

Yo-kokeeseen ei tekisi mieli lainkaan valmistautua. Ei vaan innosta. Kyllähän sitä jokainen älyää, että joka piste minkä voi saada esim. yo-todistuksesta on aina hyväksi, mutta vahingossa lukion kirjat aina vaihtuu muuhun. Toivottavasti tämä on ohimenevää.

Jos vaan väsymys hellittäisi joskus... Ei auta vetää vitamiinejäkään, koska ei niistä ole apua. Vain synnyttämisestä on apua.Sehän onnistuu sitten, kun on sen aika.

Pää on pökerryksissä pohtimisesta.