Sain tänään tehtyä tarkan suunnitelman. Se on lukion kohdalla tehty kirjoituksiin asti. Ja pääsykokeeseen ajatellen valmennuskurssin alkuun asti. Kyllä töitä riittää. On aivan eri asia riittääkö vuorokaudessa tunnit.

Huomenna pitäisi tehdä jo jonkinlaista suunnitelmaa käsityönkurssia ajatellen. Kirjoitettava kirjoista jonkinlaiset tiivistelmät, jotka vois sitten liittää ensimmäisiin tallennuksiin, kun sekin kurssi alkaa.Ne olisi tarkoitus saada kirjoitettua viikonlopun aikana. Sitten vielä ensi viikolla lisäten muistiinpanoja. Kirjoittamiseenkin on saatava päivittäin aikaa 1-2h.

Vielä tarvitsisin aivotkin jostain käyttööni.

Kyllä monesti ihmettelen kuinka toiset selviää, kun minusta tuntuu aika mahdottomalta mahduttamaan päivään kaikki lukemiset. Tuntuu,että toiset ovat superihmisiä. Kunhan nyt pysyisi aikataulu paikkansa, eikä ainakaan hirveesti heittäisi.

Mahtuuko päivääni muuta? Ei todellakaan. Siksi otin käsityökurssin lukiosta, että se edes vähän olisi erilaista opiskelua ja saahan siitä kurssisuorituksen.:)

Nyt oikeastaan alkaa rankka tie pääsykokeeseen asti. Ne on arvioitu olevanehkä 28.5.2010. Päiväys voi heittää parilla päivällä.

Mietin koko ajan selviänkö oikeesti sinne asti. Pitäisi välissä synnyttääkin.:) Huomenna alkaa urakan ensimmäinen päivä. Nyt loppu ilta lököillään.